Kahden vuoden viisumi (n. kahden viikon hakuaika)

Vuosiviisumi on voimassa 24 kk ja oikeuttaa oleskeluun Venäjällä 90 päivää 180 päivän aikana.

Viisumia varten tarvitset:
  • Passin, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
  • Värillisen passikuvan, joka ei saa olla 6 kk vanhempi
  • Matkavakuutustodistuksen vakuutusyhtiöstäsi vähintään viisumin voimassaoloajalle

HUOM, viisumin käsittely alkaa heti, kun edellämainitut asiakirjat on toimitettu toimistollemme.

Sukunimi(*)
Invalid Input

Etunimet(*)
Invalid Input

Sähköposti(*)
Invalid Input

Puhelinnumero(*)
Invalid Input

Passin numero(*)
Invalid Input

Työnantaja(*)
Invalid Input

Toimi / Virka(*)
Invalid Input

Katuosoite(*)
Invalid Input

Postinumero(*)
Invalid Input

Postitoimipaikka(*)
Invalid Input

Matran tarkoitus
Invalid Input

Viisumin toivottu alkamisaika/voimassaolo
Invalid Input

Valitse toimitustapa(*)
Invalid Input

Tarkista että antamasi tiedot ovat oikein ja lähetä tilauslomake sähköisesti painamalla tilaa.
Tilaa viisumi