Urheiluviisumi n. 6 viikon hakuajalla

Vuosiviisumi n.6 viikon hakuajalla on voimassa 12 kk ja oikeuttaa oleskeluun Venäjällä 90 päivää 180 päivän aikana. n. 6 viikon hakuaika sisältää puoltokäsittelyn, joka kestää n. 5 viikkoa ja konsulaattikäsittelyn n. 1 viikon.

Viisumia varten tarvitset:
  • Passin, joka on voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
  • Värillisen passikuvan, joka ei saa olla 6 kk vanhempi
  • Matkavakuutustodistuksen vakuutusyhtiöstäsi, vähintään viisumin voimassaoloajalle, hakijalla on oltava oma matkavakuutus
  • Kopiot molempien vanhempien passeista, jos toinen vanhemmista on syntynyt Venäjällä, tarvitaan suomalaiselta vanhemmalta maistraatin vahvistama lupa viisumin myöntämiseen (lupa voi olla vapaamuotoinen)
  • Mikäli jomman kumman vanhemman sukunimi on eri kuin lapsen , tarvitaan virkatodistus tai väestörekisteriote lapsen nimellä.

Huom, Alkuun tarvitaan vain kopio passistasi ja tilauslomake täytettynä.

Otamme sinuun yhteyttä tekstiviestillä, kun tarvitsemme yllämainitut asiakirjat.

Sukunimi(*)
Invalid Input

Etunimet(*)
Invalid Input

Sähköposti(*)
Invalid Input

Puhelinnumero(*)
Invalid Input

Passin numero(*)
Invalid Input

Työnantaja(*)
Invalid Input

Toimi / Virka(*)
Invalid Input

Katuosoite(*)
Invalid Input

Postinumero(*)
Invalid Input

Postitoimipaikka(*)
Invalid Input

Voimassaolevan viisumin päättymispäivä
Invalid Input

Minulla ei ole voimassaolevaa viisumia
Invalid Input

Liitä skannattu kopio passistasi tähän (pdf tai jpg tiedostona)
Invalid Input

Valitse toimitustapa(*)
Invalid Input

Tarkista että antamasi tiedot ovat oikein ja lähetä tilauslomake sähköisesti painamalla tilaa.
Tilaa viisumi