Venäjän viisumi Helsinki

Jos asut Helsingissä ja tarvitset viisumin Venäjälle, niin voit tilata sen kätevästi Viisumipisteen kautta. Palvelumme ovat tarjolla ympäri Suomen.

Viisumipiste

Viisumipiste Oy:n erikoisalaa ovat viisumipalvelut Venäjälle. Yrityksemme lanseerattiin vuonna 2016, mutta tiimimme jäsenet ovat toimineet alalla jo vuodesta -06 asti. Voimme siis taata 15 vuoden kokemuksella, että saat meiltä viisumin Venäjälle nopeasti ja luotettavasti.

Mitä tarvitsen Venäjän viisumia varten, jos asun Helsingissä?

Venäjän viisumin hakuprosessi on Viisumipisteellä sama kautta Suomen. Tarvitset käytännössä seuraavat dokumentit:

  • Passi. Venäjän viisumia varten tarvitset passin, joka on vähintään 6 kk voimassa viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen. Matka-asiakirjan tulee myös olla hyvässä kunnossa ja siinä pitää olla vapaana vähintään yksi tyhjä aukeama viisumia varten.
  • Valokuva. Venäjän viisumihakemuksen yhteydessä vaaditaan värillistä passikuvaa, joka saa olla enintään puoli vuotta vanha. Virallisen passikuvan mitat ovat 3,5 x 4,5 cm.
  • Matkavakuutustodistus. Venäjälle matkustava tarvitsee voimassa olevan matkavakuutuksen. Matkavakuutustodistusta omasta vakuutusyhtiöstä pyydettäessä kannattaa huomioida, että kyseessä on eri asiakirja, kuin esimerkiksi matkavakuutuskortti tai -kirja. Viisumipiste voi myös tilata puolestasi matkavakuutustodistuksen seuraavilta vakuutusyhtiöiltä: Turva, If sekä Lähitapiola. Matkavakuutus voidaan myös ostaa Viisumipisteen kautta hakemuksen yhteydessä.

Näin haet Venäjän viisumin Viisumipisteeltä Helsingissä

Venäjän viisumin hakeminen Helsingissä onnistuu Viisumipisteen kautta viidellä simppelillä askeleella:

  1. Täytä ensin sivustoltamme löytyvä viisumihakemus. Voit myös vaihtoehtoisesti olla suoraan yhteydessä meihin. Hakemuskaavakkeet löytyvät viisumityyppien sivuilta.
  2. Lähetä meille edellä mainitsemamme dokumentit; passi, passikuva sekä matkavakuutustodistus. Osa asiakirjoista voidaan lähettää myös sähköisesti.
  3. Kun olemme vastaanottaneet kaikki vaadittavat asiakirjat, toimitamme ne Venäjän konsulaattiin. Hakuprosessi kestää keskimäärin 1-2 viikkoa ja myönnetty viisumi liimataan passiin.
  4. Saat palveluistamme sähköisesti laskun samalla, kun asiakirjat ja hakemus toimitetaan Venäjän konsulaattiin.
  5. Lähetämme passin ja viisumin sinulle sen jälkeen, kun hakemus on käsitelty ja lasku on maksettu. Toimituksen yhteydessä suosimme pikapostia, jolla on seurantakoodi.

Viisumityypit Venäjälle

Venäjälle on saatavilla useita viisumityyppejä, jotka löydät listattuna täältä. Voit myös lukea tarkempia tietoja eri viisumeista.

Venäjän viisumien hinnat

Voit tarkistaa viisumien hinnat hinnastostamme.

Hyviä vinkkejä Helsingistä Venäjälle matkaavalle

Viisumipiste tarjoaa myös hyödyllisiä vinkkejä sekä muita mahdollisesti tarvitsemiasi asiakirjoja sivustomme hyödyllistä -osiossa.

Ota yhteyttä Viisumipisteeseen

Viisumpisteen toimisto on avoinna ma-pe klo. 9.00-17.00. Pyhäpäivien aattoina toimistomme sulkee klo 16.00. Voit kysyä meiltä vapaasti Venäjän viisumeihin ja niihin liittyviin muihin asioihin liittyen. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi Viisumipisteen toimisto: Puhelin: 050-555-1059 Email: info(at)viisumipiste.fi Tarkemmat tiedot meistä löytyvä kotisivujemme yhteystiedot -sivulta.