Viisumit Venäjälle Joensuu

Joensuussa asuvat voivat nyt hankkia Venäjän viisumin helposti kotoa, sillä Viisumipiste tarjoaa kaikki tärkeimmät viisumipalvelut kaikkialla Suomessa.

Viisumipiste

Viisumipiste Oy on perustettu vuonna 2016 ja erikoistuu Venäjän viisumipalveluihin. Tiimillämme on kokemusta viisumien välityksestä jo vuodesta 2006 asti, joten kun tilaat viisumin kauttamme, niin tiedät saavasi luotettavaa, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua.

Mitä joensuulainen tarvitsee Venäjän viisumia varten?

Joensuusta Venäjän viisumia tilaavan ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa. Sinun tarvitsee tehdä ja toimittaa seuraavat asiakirjat:

  • Passi. Kun haet Venäjän viisumia, sinun tulee varmistaa, että passisi on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta sen jälkeen, kun myönnettävän viisumin voimassaolo päättyy. Varmista myös, että passi on hyvässä kunnossa ja että vähintään yksi aukeama on tyhjä viisumia varten.
  • Valokuva. Viisumin myöntäminen vaatii tuoreen, enintään kuusi kuukautta vanhan ja värillisen passikuvan. Passikuvan kooon tulee olla 3,5 x 4,5 cm.
  • Matkavakuutustodistus. Venäjälle matkustavalla tulee olla viisumin voimassaoloajan kattava matkavakuutus. Voit pyytää todistuksen omasta vakuutusyhtiöstäsi. Ota huomioon, että kelvollisia todistuksia eivät ole matkavakuutuskortin kopio tai itse matkavakuutuskirja! Mikäli sinulla on matkavakuutus jossain seuraavista vakuutusyhtiöistä: Turva, If tai LähiTapiola, niin voimme myös tilata heiltä matkavakuutustodistuksen puolestasi. Voit vaihtoehtoisesti myös hankkia tarvittavan matkavakuutuksen kauttamme.

Miten haen Joensuussa Venäjän viisumin?

Venäjän viisumin tilaaminen Joensuussa Viisumipisteeltä onnistuu näppärästi viidellä askeleella:

  1. Täytä hakemuskaavake sivustollamme tai ole suoraan yhteydessä toimistoomme. Löydät viisumien hakemuskaavakkeen eri viisumityyppien sivuilta.
  2. Lähetä yllä mainitut dokumentit (passi, passikuva ja matkavakuutustodistus) toimistollemme. Voit käyttää toimitustapana sähköpostia ja normaaleja postipalveluja.
  3. Asiakirjat vastaanotettuamme, me toimitamme hakemuksen puolestasi Venäjän konsulaattiin. Viisumi liimataan passiisi myöntämisen yhteydessä. Muistutamme, että hakemusprosessi voi kestää tilanteesta riippuen keskimäärin 1-2 viikkoa.
  4. Lähetämme sinulle sähköisesti laskun palvelusta asiakirjojen lähtiessä konsulaattiin.
  5. Kun palvelumaksu on suoritettu, postitamme sinulle passin viisumeineen kotiin. Suosimme pikapostia lähetyksen seurantamahdollisuuksien vuoksi.

Viisumityypit Venäjälle

Löydät kaikki Viisumipisteen Venäjän viisumityypit täältä. Tyyppikohtaiset sivut tarjoavat myös lisätietoa etsimästäsi viisumista.

Venäjän Viisumien hinnat

Löydät kaikkien viisumien hinnat täältä.

Hyödyllistä tietoa Joensuusta Venäjälle matkaavalle

Sivustomme sisältää myös arvokkaita vinkkejä sekä muita asiakirjoja Venäjän reissulle hyödyllistä -osiossamme.

Ota yhteyttä Viisumipisteeseen

Jos tarvitset meihin yhteyttä Venäjän viisumeita tai niihin yleistä tietoa koskien, toimistomme on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo. 9.00-17.00 välisenä aikana. Pyhien aattona toimistomme sulkee klo 16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi Viisumipisteen toimisto: Puhelin: 050-555-1059 Email: info(at)viisumipiste.fi Löydät tarkemmat yritystiedot yhteystiedot -sivultamme.