Venäjän viisumi Tampere

Sinun ei tarvitse lähteä kauas kotoa saadaksesi viisumin Venäjälle, sillä sen tilaaminen onnistuu kätevästi Viisumipisteen kautta Tampereella ja muualla Suomessa.

Viisumipiste

Viisumipiste Oy on kokenut palvelu Venäjän viisumeille. Lanseerasimme yrityksemme vuonna 2016, mutta tiimimme jäsenet ovat toimineet viisumipalvelujen parissa jo yli 15 vuotta, aina vuodesta 2006 alkaen. Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta olemme erittäin nopea, edullinen ja luotettava viisumipalvelu, jonka kautta saat kaikki yleisimmät Venäjän viisumit Tampereen seudulla.

Asiakirjat Venäjän viisumiin Tampereella

Venäjän viisumia varten tarvittavat asiakirjat:

  • Passi. Passi tulee lähettää meille postitse tai tuoda toimistollemme viisumihakemusta varten. Ennen kun toimitat passin meille, tarkista, että se on voimassa vähintään puoli vuotta siitä, kun Venäjän viisumi lakkaa olemasta voimassa. Asiakirjan tulee olla hyvässä kunnossa ja sisältää vähintään yksi tyhjä aukeama viisumia varten.
  • Valokuva. Kuvan tulee olla passikuva, joka on korkeintaan puoli vuotta vanha, värillinen ja mitoiltaan 3,5 x 4,5 cm.
  • Matkavakuutustodistus. Venäjän viisumi vaatii todistuksen voimassa olevasta matkavakuutuksesta. Voit pyytää todistuksen omasta vakuutusyhtiöstäsi, mutta muista huomioida, että kyseessä ei siis ole matkavakuutuskirja tai -kortti. Jos sinulla on jo voimassa oleva matkavakuutus Ifissä, Turvalla tai LähiTapiolassa, voimme pyytää todistuksen puolestasi. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa matkavakuutusta, voit hankkia sellaisen viisumia varten kauttamme.

Hakuohjeet Venäjän viisumiin Tampereella

Venäjän viisumin hakeminen Tampereella onnistuu niinkin helposti, kuin viidellä askeleella:

  1. Löydät alempaa linkin palvelumme tarjoamiin viisumityyppeihin Venäjälle. Valitse etsimäsi ja täytä tilauslomake. Voit myös ottaa suoraan meihin yhteyttä.
  2. Lähetä meille edellä mainitut passi, valokuva sekä matkavakuutustodistus. Muista, että voimme myös tilata matkavakuutuksen tarpeen vaatiessa puolestasi.
  3. Kun meillä on kaikki tarvittavat asiakirjat, lähetämme ne Venäjän konsulaattiin täytetyn hakemuksen kera. Viisumien käsittelyajat vaihtelevat jonkin verran tyypistä riippuen, mutta yleisimmin ne liikkuvat 1-2 viikon välimaastossa.
  4. Lähetämme sinulle laskun palvelusta sähköpostitse samalla, kun toimitamme viisumihakemuksen konsulaattiin.
  5. Kun palvelumaksu on suoritettu ja olemme saaneet myönnetyn viisumin toimistollemme, lähetämme sen samoin tein sinulle kotiin seurattavalla pikapostilla.

Venäjän viisumityypit

Venäjälle on saatavilla monenlaisia viisumeita Viisumipisteen kautta, jotka löydät listattuna täältä.

Venäjän Viisumien hinnasto

Viisumityyppien hinnat ja käsittelyajat ovat listattuna sivustomme hinnastossa.

Hyödyllistä tietoa Tampere-Venäjä -reissulle

Listaamme Viisumipisteen verkkosivuston hyödyllistä -alueelle ohjeita, vinkkejä ja hyödyllisiä dokumentteja, jotka voivat auttaa sinua Venäjän reissullasi.

Yhteydenotto

Viisumipsteen toimisto sijaitsee Imatralla, jossa on mahdollista käydä myös henkilökohtaisesti. Palvelemme arkisin maanantaista perjantaihin 9.00-17.00, pyhien aattona suljemme ovet klo. 16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi Viisumipisteen toimisto: Puhelin: 050-555-1059 Email: info(at)viisumipiste.fi Yhteystiedot -sivulta löydät yrityksemme tarkemmat tiedot.