Venäjän viisumi Imatra

Venäjän viisumi Imatra:

Viisumipisteen toimisto sijaitsee Imatralla, joten voit halutessasi pistäytyä myös toimipisteessämme hakemassa Venäjän viisumin. Etäpalvelumme toimivat koko Suomessa.

Viisumipiste

Viisumipiste Oy:n toiminta keskittyy Venäjän viisumeihin. Voit anoa kaikki yleisimmät viisumityypit palvelumme kautta, joka on toiminut virallisesti 2016 lähtien. Tiimimme jäsenillä on kokemusta viisumipalveluiden alallla toimimisesta vuodesta 2006 alkaen, joten olemme yli 15 vuoden kokemuksella yksi luotettavimpia ja varmimpia Venäjän viisumipalveluita Suomessa.

Venäjän viisumi Imatra – Asiakirjat

Venäjän viisumia varten tervitset seuraavat asiakirjat:

 • Passi. Katso ennen hakemuksen ja passin lähettämistä, että passi on voimassa vähintään 6 kuukautta viisumin umpeutumisajan jälkeen. Passi ei myöskään saa olla rikki tai revennyt, vain hyväkuntoiset matka-asiakirjat kelpaavat. Viisumia varten passissa pitää olla vähintään yksi aukeama tyhjänä.
 • Valokuva. Passikuvan tulee olla otettu hakijasta max. 6 kk aikaisemmin, sen pitää olla värillinen ja mittojen 3,5 x 4,5 cm. Jos olet Imatralla, voimme myös ottaa passikuvan sinusta toimistollamme. Otettu kuva sisältyy viisumin hintaan.
 • Matkavakuutustodistus. Hakijan tulee toimittaa todistus matkavakuutuksesta Venäjän viisumia varten. Matkavakuutuskortti tai -vakuutuskirja eivät kelpaa todisteeksi, sillä kyseessä on oma dokumenttinsa. Eurooppalainen matkavakuutustodistus voidaan myös tulostaa Op:n verkkopankissa. Voimme halutessasi tilata todistuksen puolestasi Ifistä, Turvalta tai LähiTapiolasta, tai voit vaihtoehtoisesti myös tilata kokonaan uuden matkavakuutuksen kauttamme viisumia varten.

Postin toimitusajat

Jos lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä postitse, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat keskimääräiset toimitusajat:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa postittamisesta seuraavana arkipäivänä
 • Postipaketti: saapuu perille seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Venäjän viisumi Imatra – Hakuohjeet

Saat haettua Venäjän viisumin helposti Imatralla seuraavilla ohjeilla:

 1. Valitse etsimäsi viisumityyppi (linkki alempana) ja täytä tilauslomake. Voit myös tulla ilomielin käymään toimistollamme.
 2. Voit postittaa tai tuoda valokuvan, passin ja todistuksen matkavakuutuksesta toimistollemme. Matkavakuutustodistus voidaan lähettää myös sähköisesti.
 3. Tarvittavat asiakirjat ja viisumihakemus lähetetään tämän jälkeen Venäjän konsulaattiin. Venäjän viisumien toimitusajat vaihtelevat usein viisumityypistä riippuen, mutta keskimääräiset käsittelyajat vaihtelevat 1-2 viikon välillä.
 4. Voit maksaa palvelukulut toimistolla tai nettipankissa (voimme lähettää laskun sähköpostiin). Lasku lähetetään sen jälkeen, kun toimitamme hakemuksesi konsulaattiin.
 5. Kun maksu on suoritettu ja olemme vastaanottaneet käsitellyn viisumisi, voit noutaa sen suoraan toimistoltamme tai voimme postittaa sen sinulle seurantakoodilla varustetulla pikapostilla.

Venäjän viisumityypit

Palvelumme tarjoamat viisumityypit ovat nähtävissä täällä. Eri tyyppien alta löydät tyyppikohtaisen tilauskaavakkeen.

Venäjän viisumien hinnasto

Jos haluat tarkastella eri viisumityyppien hintoja, käsittelyaikoja ym. tietoja, katso hinnasto.

Hyödyllistä tietoa Imatralta Venäjälle matkustavalle

Viisumipisteen sivustolta löytyy myös hyödyllistä tietoa ja vinkkejä sisältävä osio, josta löydät monille Venäjälle matkustaville tarpeellisia lisädokumentteja. Katso hyödyllistä -osio.

Ota yhteyttä tai tule käymään toimistollamme

Imatran toimipisteemme on avoinna ma-pe 9.00-17.00, pyhien aattoina olemme avoinna klo. 16.00 asti. Tervetuloa! Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi Viisumipisteen toimisto: Puhelin: 044-309 1975 Email: info(at)viisumipiste.fi Löydät tarkemmat tiedot Viisumipisteestä yhteystiedot -sivulta.