Venäjän viisumi Joensuu

Venäjän viisumi Joensuu:

Joensuussa asuvat voivat nyt hankkia Venäjän viisumin helposti kotoa postitse, sillä Viisumipiste tarjoaa kaikki tärkeimmät viisumipalvelut kaikkialla Suomessa.

Postin toimitusajat

Kun lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Joensuusta Imatralle:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa toisena arkipäivänä postittamisesta
 • Postipaketti: saapuu perille seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Viisumipiste Oy on perustettu vuonna 2016 ja erikoistuu Venäjän viisumipalveluihin. Tiimillämme on kokemusta viisumien välityksestä jo vuodesta 2006 asti, joten kun tilaat viisumin kauttamme, niin tiedät saavasi luotettavaa, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua.

Venäjän viisumi Joensuu, näitä tarvitset:

Joensuusta Venäjän viisumia tilaavan ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa. Sinun tarvitsee tehdä ja toimittaa seuraavat asiakirjat:

 • Passi. Kun haet Venäjän viisumia, sinun tulee varmistaa, että passisi on voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta sen jälkeen, kun myönnettävän viisumin voimassaolo päättyy. Varmista myös, että passi on hyvässä kunnossa ja että vähintään yksi aukeama on tyhjä viisumia varten.
 • Valokuva. Viisumin myöntäminen vaatii tuoreen, enintään kuusi kuukautta vanhan ja värillisen passikuvan. Passikuvan kooon tulee olla 3,5 x 4,5 cm.
 • Matkavakuutustodistus. Venäjälle matkustavalla tulee olla viisumin voimassaoloajan kattava matkavakuutus. Voit pyytää todistuksen omasta vakuutusyhtiöstäsi. Ota huomioon, että kelvollisia todistuksia eivät ole matkavakuutuskortin kopio tai itse matkavakuutuskirja! Mikäli sinulla on matkavakuutus jossain seuraavista vakuutusyhtiöistä: Turva, If tai LähiTapiola, niin voimme myös tilata heiltä matkavakuutustodistuksen puolestasi. Voit vaihtoehtoisesti myös hankkia tarvittavan matkavakuutuksen kauttamme.

Venäjän viisumi Joensuu, näin haet:

Venäjän viisumin tilaaminen Joensuussa Viisumipisteeltä onnistuu näppärästi viidellä askeleella:

 1. Täytä hakemuskaavake sivustollamme tai ole suoraan yhteydessä toimistoomme. Löydät viisumien hakemuskaavakkeen eri viisumityyppien sivuilta.
 2. Lähetä yllä mainitut dokumentit (passi, passikuva ja matkavakuutustodistus) toimistollemme. Voit käyttää toimitustapana sähköpostia ja normaaleja postipalveluja.
 3. Asiakirjat vastaanotettuamme, me toimitamme hakemuksen puolestasi Venäjän konsulaattiin. Viisumi liimataan passiisi myöntämisen yhteydessä. Muistutamme, että hakemusprosessi voi kestää tilanteesta riippuen keskimäärin 1-2 viikkoa.
 4. Lähetämme sinulle sähköisesti laskun palvelusta asiakirjojen lähtiessä konsulaattiin.
 5. Kun palvelumaksu on suoritettu, postitamme sinulle passin viisumeineen kotiin. Suosimme pikapostia lähetyksen seurantamahdollisuuksien vuoksi.

Viisumityypit Venäjälle

Löydät kaikki Viisumipisteen Venäjän viisumityypit täältä. Tyyppikohtaiset sivut tarjoavat myös lisätietoa etsimästäsi viisumista.

Venäjän Viisumien hinnat

Löydät kaikkien viisumien hinnat täältä.

Hyödyllistä tietoa Joensuusta Venäjälle matkaavalle

Sivustomme sisältää myös arvokkaita vinkkejä sekä muita asiakirjoja Venäjän reissulle hyödyllistä -osiossamme.

Ota yhteyttä Viisumipisteeseen

Jos tarvitset meihin yhteyttä Venäjän viisumeita tai niihin liittyvää tietoa koskien, toimistomme on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin klo. 9.00-17.00 välisenä aikana. Pyhien aattona toimistomme sulkee klo 16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi  Löydät tarkemmat yritystiedot yhteystiedot -sivultamme.