Venäjän viisumi Kotka

venäjän viisumi Kotka:

Venäjän viisumin hankkiminen Kotkassa on helpointa postitse Viisumipisteen kautta. Palvelumme ovat saatavilla Kotkan lisäksi kautta Suomen.

Postin toimitusajat

Kun lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Kotkasta Imatralle:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa postittamista seuraavana arkipäivänä
 • Postipaketti: saapuu perille seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Viisumipiste Oy on toiminut vuodesta 2016 asti ja erikoistuu nimenomaisesti Venäjän viisumipalveluihin. Tiimillämme on kokemusta viisumipalveluiden hoitamisesta vuodesta 2006 lähtien, eli osaamisemme alalla on todella vankka. Jos siis tarvitset viisumin Venäjälle Kotkan seudulla, me hoidamme asiat puolestasi luotettavasti ja edullisesti.

Venäjän viisumi Kotka, tarvittavat asiakirjat:

Kun haet Venäjän viisumia Kotkassa, sinulta vaaditaan yleensä seuraavat dokumentit:

 • Passi. Passin voi lähettää meille postilla tai tuoda suoraan toimipisteeseemme. Muistutamme, että passissa on oltava voimassaoloaikaa vähintään puoli vuotta viisumin voimassaolon umpeutumisen jälkeen. Passissa tulee ole vähintään yksi sivu tyhjänä viisumia varten ja sen kunnon on oltava hyvä.
 • Valokuva. Värillinen passikuva mitoiltaan 3,5 x 4,5 cm, eikä enempää, kuin puoli vuotta vanha.
 • Matkavakuutustodistus. Venäjän viisumin myöntämisen edellytyksenä on voimassa oleva matkavakuutus. Todistuksen matkavakuutuksesta pystyy pyytämään omalta vakuutusyhtiöltä (huomioi, että kyseessä on eri dokumentti, kuin matkavakuutuskirja tai -kortti). Voimme myös pyytää todistuksen puolestasi, jos sinulla on matkavakuutus jossain seuraavista vakuutusyhtiöistä: If, Turva tai LähiTapiola. Voit myös tilata kokonaan uuden matkavakuutuksen kauttamme, jos et halua tehdä sitä itse.

Venäjän viisumi Kotka, näin haet:

Kotkalainen pystyy hakemaan viisumin Venäjälle näillä viidellä helpolla vaiheella:

 1. Katso palvelussamme tarjolla olevat viisumityypit alta löytyvästä linkistä. Kun olet löytänyt etsimäsi viisumin, täytä tilauslomake tai ota meihin yhteyttä.
 2. Toimita meille pyydetyt asiakirjat, eli vähintään passi, passikuva ja todistus matkavakuutuksesta. Matkavakuutus voidaan myös tilata meidän toimestamme.
 3. Hakemus ja liitteet lähetetään Venäjän konsulaattiin. Käsittelyajat Venäjän viisumeille ovat yleisesti luokkaa 1-2 viikkoa, mutta voivat olla pitempiä viisumityypistä riippuen.
 4. Saat palvelusta laskun maksettavaksi, kun toimitamme hakemuksen konsulaattiin.
 5. Kun palvelumaksu näkyy suoritettuna, lähetämme passin viisumeineen sinulle kotiin seurantakoodilla varustetulla pikapostilla.

Venäjän viisumityypit

Löydät täyden listan käsittelemistämme viisumityypeistä täältä.

Venäjän viisumien hinnasto

Jos haluat tietää tarkat hinnat ja käsittelyajat viisumityypeille, löydät ne hinnastosta.

Hyödyllistä tietoa Kotka-Venäjä -reissulle

Viisumipisteen kotisivuilta löytyy myös hyödyllistä -alue, josta löydät tietämisen arvoisia vinkkejä Venäjän reissua varten, sekä tarpeellisia asiakirjoja.

Yhteydenotto

Viisumipisteen toimipiste sijaitsee Imatralla, tervetuloa! Toimistomme on avoinna maanantaista perjantaihin 9.00-17.00, pyhinä olemme avoinna klo. 16.00 asti. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi  Yhteystiedot -sivulta löydät yrityksemme tarkemmat tiedot.