Venäjän viisumi Kouvola

Venäjän viisumi Kouvola:

Jos tarvitset Venäjän viisumin Kouvolan alueella,niin  helpoin tapa on hankkia se postitse Viisumipisteen kautta. Toimimme Kouvolan ohella etänä myös kaikkialla muualla Suomessa!

Postin toimitusajat

Lähettäessäsi meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, otathan huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Kouvolasta Imatralle:

 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa postittamista seuraavana tai sitä seuraavanaarkipäivänä
 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • 1 lk:n kirje 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien, poisluettuna arkipäivät jolloin kirjepostia ei jaeta.

Postin toimitusajat saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Viisumipiste on toiminut Venäjän viisumien välittäjänä vuodesta 2016 alkaen ja tiimimme on työskennellyyt viisumipalveluiden parissa jo vuodesta 2006. Voimme siis yli 15 vuoden kokemuksella taata helposti luotettavan sekä edullisen viisumipalvelun.

Venäjän viisumi Kouvola, tarvittavat asiakirjat:

Viisumia varten tarvitset seuraavat asiakirjat

 • Passi. Jos et satu asioimaan Imatran lähettyvillä, meille voi lähettää passin helposti postitse. Passin tulee olla hyvässä kunnossa ja voimassa ainakin puoli vuotta sen jälkeen, kun anottavan passin voimassaolo päättyy.Siinä on myös oltava vähintään yksi aukeama tyhjänä viisumia varten.
 • Valokuva. Valokuvan tulee olla värillinen passikuva, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.. Kuvan mitat tulee olla 3,5 x 4,5 cm.
 • Matkavakuutustodistus. Viisumia hakiessa tarvitset voimassa olevan matkavakuutuksen. Matkavakuutustodistus tulee hakemuksen liitteeksi ja sen voi pyytää omasta vakuutusyhtiöstä. Huomioi, että todistus on eri asiakirja, kuin esimerkiksi matkavakuutuskirja tai -kortti. Jos sinulla ei ole vielä matkavakuutusta, voimme hankkia sellaisen puolestasi hakemusta varten. Voimme myös pyynnöstäsi pyytää todistuksen Ifistä, Turvasta tai LähiTapiolasta.

Venäjän viisumi Kouvola, näin haet:

 1. Katso viisumityypit alta löytyvästä linkistä. Etsimäsi viisumityypin löydettyäsi täyte tilauslomake tai ole yhteydessä meihin suoraan
 2. Toimita meille itsellesi parhaiten sopivalla tavalla vaaditut asiakirjat ja liitteet.
 3. Hakemuksesi lähtee meiltä Venäjän konsulaattiin. Viisumihakemuksen käsittelyssä menee keskimäärin 1-2 viikkoa.
 4. Lähetämme sinulle laskun palveluistamme samalla, kun toimitamme hakemuksesi konsulaattiin.
 5. Kun viisumisi on hyväksytty ja palvelumaksu on suoritettu, lähetämme passin viisumeineen seurantakoodilla varustetulla postilähetyksellä.

Venäjän viisumityypit

Lista hyväksymistämme viisumityypeistä löytyy täältä.

Venäjän viisumien hinnasto

Venäjän viisumien tarkat hinnat ja käsittelyajat löytyvät hinnastosivulta.

Hyödyllisiä vinkkejä Kouvola-Venäjä -reissulle

Jos kaipaat hyviä neuvoja Venäjän reissulla, tarkista Viisumipisteen hyödyllistä-osio.

Yhteydenotto

Toimipisteemme palvelee henkilökohtaisesti Imatralla. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9.00-17.00, pyhinä klo. 9.00-16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi  Yhteystiedot -sivulta löydät yrityksemme tarkemmat tiedot.