Venäjän viisumi Lahti

Venäjän viisumi Lahti:

Jos tarvitset Venäjän viisumin Lahden seudulla, paras ratkaisu on hankkia se postitse Viisumipisteen kautta. Toimimme Lahden ohella etänä myös kaikkialla muualla Suomessa!

Postin toimitusajat

Kun lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Lahdesta Imatralle:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa postittamista seuraavana arkipäivänä
 • Postipaketti: saapuu perille seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Viisumipiste on toiminut Venäjän viisumien välittäjän vuodesta 2016 alkaen ja tiimimme on työskennellyyt viisumipalveluiden parissa niinkin pitkään, kuin vuodesta 2006. Voimme siis yli 15 vuoden kokemuksella taata helposti luotettavan sekä edullisen viisumipalvelun.

Venäjän viisumi Lahti, tarvittavat asiakirjat:

Kolme yleisintä Venäjän viisumiin vaadittavaa asiakirjaa tai liitettä ovat seuraavat:

 • Passi. Jos et satu olemaan Imatran lähettyvillä, meille voi lähettää passin helposti postitse. Passin tulee olla hyvässä kunnossa ja voimassa ainakin puoli vuotta sen jälkeen, kun anottavan passin voimassaolo päättyy. Muista myös katsoa, että siinä on vähintään yksi sivu tyhjänä viisumia varten.
 • Valokuva. Valokuvan tulee olla värillinen passikuva, joka ei ole enempää, kuin kuusi kuukautta vanha. Kuvan mitat tulee olla 3,5 x 4,5 cm.
 • Matkavakuutustodistus. Venäjälle matkustaessa tarvitset todistettavasti voimassa olevan matkavakuutuksen. Matkavakuutustodistus tulee hakemuksen liitteeksi ja sen voi pyytää omasta vakuutusyhtiöstä. Huomioi, että todistus on eri asiakirja, kuin esimerkiksi matkavakuutuskirja tai -kortti. Jos sinulla ei ole vielä matkavakuutusta, voimme hankkia sellaisen puolestasi hakemusta varten. Voimme myös pyynnöstäsi pyytää todistuksen Ifistä, Turvasta tai LähiTapiolasta.

Venäjän viisumi Lahti, näin haet:

Lahtelaisen tarvitsee Venäjän viisumin hankkimista varten seurata näitä helppoja vaiheita:

 1. Katso viisumityypit alta löytyvästä linkistä. Etsimäsi viisumityypin löydettyäsi täyte tilauslomake tai ole yhteydessä meihin suoraan.
 2. Toimita meille itsellesi parhaiten sopivalla tavalla vaaditut asiakirjat ja liitteet.
 3. Hakemuksesi lähtee meiltä Venäjän konsulaattiin. Viisumihakemuksen käsittelyssä menee keskimäärin 1-2 viikkoa.
 4. Lähetämme sinulle laskun palveluistamme samalla, kun toimitamme hakemuksesi konsulaattiin.
 5. Kun viisumisi on hyväksytty ja palvelumaksu on suoritettu, lähetämme passin viisumeineen seurantakoodilla varustetulla postilähetyksellä.

Venäjän viisumityypit

Lista hyväksymistämme viisumityypeistä löytyy täältä.

Venäjän viisumien hinnasto

Venäjän viisumien tarkat hinnat ja käsittelyajat löytyvät hinnastosivulta.

Hyödyllisiä vinkkejä Lahti-Venäjä -reissulle

Jos kaipaat hyviä neuvoja Venäjän reissulla, tarkista Viisumipisteen hyödyllistä-osio.

Yhteydenotto

Toimipisteemme palvelee henkilökohtaisesti Imatralla. Toimistomme on avoinna ma-pe klo 9.00-17.00, pyhinä klo. 9.00-16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi Yhteystiedot -sivulta löydät yrityksemme tarkemmat tiedot.