Venäjän viisumi Lappeenranta

Venäjän viisumi Lappeenranta:

Venäjän viisumin hankkiminen Lappeenrannassa onnistuu helpoiten postitse Viisumipisteeltä. Etäpalvelumme eivät rajoitu ainoastaan Lappeenrantaan, vaan kattavat koko Suomen.

Postin toimitusajat

Kun lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Lappeenrannasta Imatralle:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa postittamista seuraavana arkipäivänä
 • Postipaketti: saapuu perille seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Viisumpiste Oy on viisumipalvelu, jonka erikoisalaa ovat Venäjän viisumit. Yrityksemme on ollut toiminnassa vuodesta 2016 asti, mutta olemme toimineet mukana viisumipalvelujen alalla yli 15 vuotta. Vankan kokemuksemme ansiosta olemme ehdottomasti luotettavimpia palveluja Venäjälle matkustaville suomalaisille.

Venäjän viisumi Lappeenranta, tarvittavat asiakirjat:

Löydät alta vaadittavat asiakirjat, jotka tarvitsemme viisumihakemustasi varten:

 • Passi. Passin tulee olla voimassa vähintään puoli vuotta sen jälkeen, kun viisumin voimassaoloaika menee umpeen. Katso myös, että passi on ehjässä kunnossa ja että siinä on viisumia varten käytössä vähintään yksi tyhjä aukeama.
 • Valokuva. Viisumihakemuksen mukana tulee lähettää värillinen passikuva, joka tulee olla otettu max. puoli vuotta aikaisemmin. Valokuvan mittojen on oltava 3,5 x 4,5 cm.
 • Matkavakuutustodistus. Hakijan tulee toimittaa hakemuksen yhteydessä myös todistus voimassa olevasta matkavakuutuksesta. Pystyt hakemaan tämän todistuksen omasta vakuutusyhtiöstäsi, mutta muista huomioida, että kyse ei siis ole matkavakuutuskortista tai itse matkavakuutuskirjasta. Voimme halutessasi tilata todistuksen puolestasi Ifiltä, Truvalta tai LähiTapiolasta. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa matkavakuutuksen kauttamme.

Venäjän viisumi Lappeenranta näin haet:

Venäjän viisumeiden hakeminen Viisumipisteeltä tapahtuu seuraavasti:

 1. Täytä viisumihakemus palvelussamme ja lähetä se meille. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä toimistoomme. Löydät hakemuslomakkeet eri viisumityyppien alta.
 2. Sinun tulee lähettää meille vaadittavat asiakirjat, jotka tavanomaisesti ovat passi, passikuva ja todistus matkavakuutuksesta.
 3. Toimitamme hakemuksen ja lähettämäsi asiakirjat suoraan Venäjän konsulaattiin. Viisumin myöntämisajat voivat vaihdella, mutta yleensä prosessissa menee 1-2 viikkoa.
 4. Lähetämme sinulle laskun palveluistamme samalla, kun toimitamme hakemuksesi asiakirjoineen Venäjän konsulaatille.
 5. Kun palvelumaksu on maksettu ja olemme vastaanottaneet myönnetyt asiakirjat konsulaatista, viisumi toimitetaan sinulle seurattavalla pikapostilla.

Venäjän viisumien tyypit

Löydät täältä kaikki palvelumme tarjoamat viisumit Venäjälle, sekä lisätietoa niihin liittyen.

Venäjän viisumien hinnat

Viisumien tarkkoja hintoja varten katso hinnasto.

Tietoa Lappeenrannasta Venäjälle matkaavalle

Olemme koonneet erilaisia käteviä neuvoja, vinkkejä ja muita olennaisia asiakirjoja sekä kaavakkeita hyödyllistä -osioomme.

Ota meihin yhteyttä

Toimistomme palvelee sinua arkisin maanantaista perjantaihin aikavälillä 9.00-17.00, pyhäpäivien aattona suljemme tuntia aikaisemmin. Toimistomme vastaa mielellään kysymyksiisi. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi  Katso tarkemmat yritystiedot yhteystiedot -sivulta.