Venäjän viisumi Oulu

venäjän viisumi Oulu:

Kun oululainen tarvitsee Venäjän viisumin, Viisumipiste auttaa! Etäpalvelumme eivät rajoitu pelkästään Oulun seudulle, vaan palvelemme postitse kaikkialla Suomessa.

Postin toimitusajat

Kun lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Oulusta Imatralle:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa toisena arkipäivänä postittamisesta
 • Postipaketti: saapuu perille toisena työpäivänä postittamisesta klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Viisumipiste perustettiin vuonna 2016 ja erikoistumme Venäjän viisumipalveluhin. Ammattitaitoinen tiimimme on toiminut viisumipalveluiden alalla aina vuodesta 2006 alkaen. Voimme siis vankalla kokemuksella vannoa, että Venäjän viisumia tarvittaessa kannattaa kääntyä meidän puoleemme, jos haluat sen luotettavasti ja edullisesti.

Venäjän viisumi Oulu, tarvittavat asiakirjat:

Tavanomaisesti Oulussa tarvitaan ainakin seuraavat kolme asiakirjaa Venäjän viisumia varten:

 • Passi. Oulusta passin lähettäminen meille onnistuu helpoiten postitse, mutta jos olet toimipisteemme lähiseudulla, sen voi toimittaa myös henkilökohtaisesti. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen, eli jos passi on menossa vanhaksi, se kannattaa uusia ensin. Passin on oltava myös hyvässä kunnossa, vähintään yhdellä tyhjällä sivulla varustettuna.
 • Valokuva. Kuvaksi käy hyvin värillinen passikuva, jonka mitat ovat 3,5 x 4,5 cm, eikä ole yli 6kk vanha.
 • Matkavakuutustodistus. Venäjän valtio vaatii maahan saapuvilta vierailijoilta voimassa olevan matkavakuutuksen. Sen osoittaakseen hakemukseen tulee liittää matkavakuutustodistus, jonka saa pyydettyä omasta vakuutusyhtiöstä (ei matkavakuutuskirja tai -kortti, kyseessä on oma asiakirjansa). Voimme pyytää todistuksen puolestasi seuraavista vakuutusyhtiöistä: If, Turva tai LähiTapiola. Mikäli sinulla ei ole vielä matkavakuutusta, voimme tilata sellaisen puolestasi.

 

Venäjän viisumi Oulu, hakuohjeet:

Venäjän viisumin hakeminen hoituu Oulussa viidellä askeleella:

 1. Löydät alta linkin palvelumme käsittelemiin viisumityyppeihin. Löydettyäsi sen viisumin, minkä tarvitset, täytä ja lähetä tilauslomake tai ole meihin suoraan yhteydessä.
 2. Tarvitsemme vähintään yllä mainitut asiakirja: passi, kuva sekä matkavakuutustodistus.
 3. Toimitamme hakemuksen ja liitteet Venäjän konsulaatin käsiteltäväksi. Yleisesti Venäjän viisumin käsittelyajat ovat n. 1-2 viikkoa, joskus pitempiä erikoisemmissa viisumeissa.
 4. Lähetämme palveluistamme laskun maksettavaksi samaan aikaan, kun lähetämme hakemuksesi konsulaatin käsiteltäväksi.
 5. Kun viisumihakemus on käsitelty ja palvelumaksu suoritettu, lähetämme passin viisunmin kera takaisin pyytämääsi osoitteeseen seurattavalla postilähetyksellä.

Venäjän viisumityypit

Katso kaikki Viisumipisteen käsittelemät viisumityypit täältä.

Venäjän viisumien hinnasto

Löydät tarkat hinnat ja käsittelyajat Venäjän viisumeille hinnastosta.

Hyödyllistä tietoa Oulu-Venäjä -matkalle

Mikäli kaipaat hyödyllisiä asiakirjoja tai tietoa Venäjälle matkaamista varten, tarkista Viisumipisteen hyödyllistä -osio.

Yhteydenotto

Toimistomme palvelee Imatralla. Olemme paikalla ma-pe klo 9.00-17.00, pyhinä klo. 9.00-16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi Yhteystiedot -sivulta löydät yrityksemme tarkemmat tiedot.