Venäjän viisumi Turku

Venäjän viisumi Turku:

Mikäli tarvitset Venäjän viisumin Turun seudulla, voit luottaa Viisumipisteen etäpalveluihin. Toimimme etänä kaikkialla Suomessa ja saat kauttamme Venäjän viisumin postitse edullisesti ja luotettavasti.

Postin toimitusajat

Kun lähetät meille viisumihakemukseen vaadittavia liitteitä, ota huomioon Suomen postin ilmoittamat toimitusajat Turusta Imatralle:

 • Kirjattu kirje: 2-3 arkipäivää jättöpäivästä lukien
 • Pikakirje: jaetaan perusjakelussa postittamista seuraavana arkipäivänä
 • Postipaketti: saapuu perille seuraavana työpäivänä klo 19 jälkeen

Toimitusajat ovat postin ilmoittamia, mutta saattavat muuttua tai vaihdella meistä riippumattomista syistä.

Viisumipiste

Me olemme Viisumipiste Oy ja erikoistumme Venäjän viisumipalveluihin. Olemme toimineet nimemme alla vuodesta 2016 lähtien ja tiimimme jäsenet ovat viisumipalvelualan ammattilaisia, joiden kokemus ulottuu aina vuoteen 2006 saakka. Olemme yli 15 vuoden kokemuksella yksi Suomen varmimmista Venäjän viisumipalveluista, myös Turussa.

Venäjän viisumi Turku, näitä tarvitset:

Venäjän viisumiin vaaditaan seuraavat asiakirjat:

 • Passi. Voit lähettää passin meille postitse tai jättää sen vaihtoehtoisesti myös henkilökohtaisesti toimistollemme Imatralla. Muistutamme, että passin tulee olla ehjä, hyvässä kunnossa ja voimassa ainakin puoli vuotta Venäjän viisumin voimassaolon päättymisen jälkeen. Siinä pitää olla vähintään yksi aukeama tyhjänä viisumia varten.
 • Valokuva. Tarvitsemme viisumihakemusta varten liitteenä värillisen passikuvan, joka on mitoiltaan 3,5 x 4,5 cm ja enintään 6 kk vanha.
 • Matkavakuutustodistus. Venäjälle matkustavalla pitää olla todistettavasti voimassa oleva matkavakuutus. Todistus voidaan pyytää omasta vakuutusyhtiöstä tai Viisumipiste voi myös pyytää sen puolestasi seuraavista vakuutusyhtiöistä: If, Turva ja LähiTapiola. Voit myös hankkia matkavakuutuksen kauttamme reissuasi varten. Muista todistusta pyytäessäsi, että kyseessä ei ole matkavakuutuskortti tai -kirja!

Venäjän viisumi Turku, hakuohjeet:

Venäjän viisumin hakeminen on todella helppoa ja yksinkertaista. Seuraat vain näitä vaiheita:

 1. Tämän kappaleen alta löytyy linkki eri Venäjän viisumityyppeihin. Valitse se, mitä etsit ja täytä tilauslomake kyseiselle viisumille tai ota meihin yhteyttä.
 2. Toimita meille yllä mainitut asiakirjat sekä liitteet (passi, kuva ja vakuutustodistus).
 3. Dokumentit vastaanotettuamme lähetämme ne suoraan täytetyn hakemuksen kera Venäjän konsulaattiin. Käsittelyajat vaihtelevat jonkin verran viisumista riippuen, mutta tavallisesti siinä menee 1-2 viikkoa.
 4. Saat laskun palvelusta sähköpostiin hakemuksen lähtiessä konsulaattiin.
 5. Kun lasku on maksettu ja olemme saaneet käsitellyn viisumin ja passin takaisin, toimitamme ne sinulle seurantakoodilla varustetulla pikapostilla.

Eri viisumit Venäjälle

Viisumipisteen tarjoamien eri Venäjän viisumeiden tarkemmat listaukset ja tiedot löytyvät täältä.

Viisumien hinnat Venäjälle

Löydät Viisumipisteen hinnastosta tarkemmat hinnat, käsittelyajat ja muut olennaiset tiedot Venäjän viisumeille.

Hyödyllisiä vinkkejä Turku-Venäjä -reissulle

Venäjän reissua varten kannattaa tarkistaa myös hyödyllistä -osiomme, johon listaamme tarpeellisia oppaita, vinkkejä ja muita asiakirjoja.

Yhteydenotto

Viisumipisteen toimisto on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin 9.00-17.00, pyhien aattona suljemme ovet tuntia aikaisemmin, eli klo. 16.00. Raine Rita Puhelin: 044-309 1975 Email: raine.rita(at)viisumipiste.fi  Yhteystiedot -sivulta löydät tarkemmat tiedot meistä.